PSALMIT

33/38 RAAMATTU

1776 BIBLIA

   

133 Psalmi

133 PsalmiVeljessovun siunaus.

Sopivaisuuden ylistys ja hyödytys.1. Matkalaulu; Daavidin virsi. Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat!.

1. Davidin veisu korkeimmassa Kuorissa. Katsos kuinka hyvä ja kuinka suloinen se on, että veljekset sovinnossa keskenänsä asuvat.
San l. 6:16.etc. Kuusi on, joita Herra vihaa, ja seitsemää kauhistuu hänen sielunsa:

Siir 25:1 Kolme on minusta kaunista, ja ne ovat kauniit Herran ja ihmisten edessä: yksimielisyys veljesten kesken ja ystävyys naapurien kesken sekä se, että vaimo ja mies hyvin yhteen sopivat.

Sir 25:1. Kolme on kaunista kappaletta, jotka Jumalalle Ja ihmisille kelpaavat.


Sir 25:2. Kuin veljekset ovat yksimieliset, kylänmiehet rakastavat toinen toistansa, Ja mies ja vaimo keskenänsä hyvin sopivat.2. Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, jota tiukkuu partaan - Aaronin partaan, jota tiukkuu hänen viittansa liepeille.

2. Niin kuin kallis voide*, joka Aaronin päästä vuotaa koko hänen partaansa, joka vuotaa hänen vaatettensa liepeesen;2 Moos. 29:7 Ja ota voiteluöljyä ja vuodata hänen päähänsä ja voitele hänet.

2 Mos 29:7. Ja ottaman voidellusöljyn, ja vuodattaman hänen päänsä päälle, ja voiteleman häntä.

3 Moos. 8:12 Ja hän vuodatti voiteluöljyä Aaronin päähän ja voiteli hänet pyhittääkseen hänet.
3. Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi.

3. Niin kuin Hermonin kaste, joka tulee alas Zionin vuorelle; sillä siellä lupaa Herra siunauksen ja elämän alati ja ijankaikkisesti.